Mert Medical

Gepersonaliseerde revalidatiegeneeskundige begeleiding

 

U heeft een verwijzing van een huisarts, medisch-specialist of bedrijfsarts nodig om door mij gezien te worden. Wat mag u verwachten?

Tijdens het eerste consult zal uitgebreid de tijd voor u en uw klachten worden genomen, zodat een gedegen analyse plaats kan vinden en, als het op basis van de bevindingen mogelijk is, in samenspraak met u een behandelplan opgesteld. Als u meer medische informatie heeft dan op uw verwijzing staat, neemt u deze dan ook mee. Wellicht is het relevant voor het behandelplan. We hebben ook de tijd dit te bespreken.

Voorafgaand aan het consult kan het zijn dat u een aantal (online-)vragenlijsten moet invullen. Dit is bedoeld om een indruk te krijgen van de ernst van uw klachten en de impact die de klachten op uw leven hebben. Dit zal als ondersteuning voor het gesprek worden gebruikt.

Bij afronding van het consult worden met u afspraken gemaakt over follow-up, verwijzingen en vervolgafspraken.

Aangezien de praktijk een zogenaamde solistenpraktijk is betekent het dat deze praktijk geen eigen fysiotherapeuten, ergotherapeuten of andere zorgverleners in dienst heeft. De praktijk werkt daarom intensief samen met eerste- en tweedelijnszorgverleners met duidelijke affiniteit en ervaring met uw problematiek.